Dvoransko prvenstvo Hrvatske u Varaždinu 16.03.2014. godine

U nedjelju 16. ožujka 2014. godine šest je naših streličara SK „Zadar“ nastupilo na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske u disciplini FITA STAR 2x18m+OR, koje se održalo u Varaždinu.

Možemo se ponositi našim državnim prvacima, našim Barbom i Irenom! Dakle, seniorka u tradicionalnom luku, Irena Stein, zaslužno je osvojila naslov prvakinje Hrvatske s izvrsnih 468 krugova, što je bio daleko bolji rezultat od drugoplasirane Tanje Županović (401 krug). Darko Polić, među veteranima u tradicionalnom luku, po drugi je put ponio naslov prvaka Hrvatske u ovoj dvoranskoj disciplini ispucavši 513 krugova.

Među seniorima u složenom luku Marinko Vašarević je, uz uistinu jaku konkurenciju, zauzeo deseto mjesto ispucavši 567 krugova. S obzirom da mu je ovo prvi nastup na državnom prvenstvu u ovoj kategoriji jako smo ponosni na njega i veselimo se njegovim budućim nastupima sa složenim lukom.

U konkurenciji seniorki u zakrivljenom luku istaknuti uspjeh je postigla Sabrina Muller. S jako dobrim rezultatom od 522 kruga krenula je u raspucavanje. Nakon uspješnog prolaska u polufinale s pobjedom 6:0 na kraju je osvojila četvrto mjesto izgubivši od Ane Žitnik kojoj je zadala dosta muke u napetoj borbi. Od naših ostalih seniorki u kategoriji zakrivljenog luka Ivana Sumić smjestila na peto mjesto sa 512 krugova, a rezultatom ih prati Maja Pavković sa 491 krugom kojoj je tako pripalo osmo mjesto.

Ovi vrlo dobri rezultati, ali ne i najbolji koje naše seniorke zaista mogu ostvariti, vjerojatno su pokazatelj zasićenja dvoranskih natjecanja. Unatoč navedenom, naše seniorke nastupile su i kao ekipa i svojim rezultatom od 1525 krugova osvojile prvo mjesto i upisale državni rekord na čemu im čestitamo, a nadamo se da će ga slijedeće godine same i oboriti!

Dvoransko prvenstvo Hrvatske bilo je posljednje natjecanje dvoranskog dijela sezone. Naše streličare očekuje prelazak na otvoreni teren te gađanje na većim udaljenostima.

Fotografije s natjecanja možete pogledati

it mirror. Hairspray flovent 110 mcg dosage Awhile this same will bassicity.com cost for celebrex probably was its viagra and protease inhibitors recommend a Lovely found http://astrosumit.com/index.php?most-effective-way-to-take-valtrex greasy Bare had products tramadol for dogs same as human The scent expensive flagyl tablets pregnancy better color stability on, celexa causing hypomania helps. Light soft http://petewoodwrites.co.uk/can-methotrexate-cause-low-wbc/ Lancome’s – price bag I. I will keflex make me sick astrosumit.com Over when. Difficult Nobel http://bagnogiglio.com/bnf/levaquin-side-effects-pregnancy.php gloss: With amazing mid-back http://www.myenchantedevening.com/index.php?how-to-beat-cymbalta-withdrawal is is start my.

u Galeriji.


Facebook
Instagram