DAN OTVORENIH VRATA 27.09.2014. godine

U subotu, 27. rujna 2014. godine, Streličarski Klub „Zadar“ održao je Dan otvorenih vrata. Tom su se prigodom svi zainteresirani mogli upoznati s radom našeg mladog kluba, vidjeti prezentaciju različitih vrsta lukova, pa se i sami iskušati u gađanju s lukom i strijelom.

Uz sunčano i ugodno ranojesensko vrijeme, s početkom u 15 sati, otvorili smo vrata svim zainteresiranima. Posjetitelji su bili svih dobnih uzrasta; od obitelji s djecom, mladih i  studenata do pripadnika starije generacije.

Nastojali smo odgovoriti na pitanja i dati što više informacija kako o samoj vještini gađanja s lukom i strijelom tako i o streličarskom sportu, kao olimpijskoj disciplini, slabo poznatom u našem gradu.

Znatiželjnici su se mogli iskušati u pucanju sa svim vrstama lukova: golim, standardnim, zakrivljenim (olimpijskim), složenim te tradicionalnim (dugim i instinktivnim) lukom. Dok su nestrpljivo čekali na svoj red, mogli su uživati u prezentaciji lukova i streličarske opreme, prikazu gađanja te se počastiti kavom, sokovima te domaćim kolačima kojima su nas počastile članice Kluba:)

Odaziv je bio odličan i za kraj možemo samo reći – bilo nam je pravo zadovoljstvo ugostiti vas sve, dan je prošao u vrlo ugodnom ozračju i druženju, prenijeli smo dio znanja i entuzijazma dalje, stekli nova poznanstva i …vidimo se opet:)

Radujemo se novim članovima i zahvaljujemo našem Vedranu na fotografijama!

Galerija.

 

 


Facebook
Instagram