“Martinjski turnir” FITA 2x18m+OR – Novi Marof, 15.-16.11.2014. godine

Prošlog se vikenda, 15-16. studenoga 2014. godine, u Novom Marofu, tradicionalno održao „Martinjski turnir“ u disciplini FITA 2x18m + OR. Nastupili su streličari iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine kroz dva dana; u subotu natjecatelji zakrivljenim i standarnim lukom, a u nedjelju složenim, golim i tradicionalnim.

Ovo je bilo naše prvo ovogodišnje dvoransko natjecanje na kojem je SK „Zadar“ predstavljala Irena Stein. Nastupila je u kategoriji seniorki zakrivljenim lukom, a moramo naglasiti da joj je ovo bio prvi nastup u ovoj diviziji, nakon što je ljetos sa tradicionalnog prešla na zakrivljeni luk.:)

Irena je u kvalifikacijama ostvarila pohvalan rezultat od 470 krugova osiguravši si ulazak u eliminacije. U prvom krugu ulazi u duel s iskusnom Viktorijom Sukser („PSK Zagreb“) i nažalost gubi rezultatom 6:0. U drugom se krugu eliminacija suočava sa Marijanom Cesar („ZGSK“) koja je pobjeđuje rezultatom 6:2. Našoj je Ireni tako pripalo 4. mjesto.

Ponosni smo nastupom naše streličarke, budući da je hrabro odradila prvi turnir nakon samo 3 mjeseca treninga s novom opremom!

 

A ostatak članova SK „Zadar“ isto se tako marljivo priprema i trenira za ovogodišnje dvoranske turnire koji nam slijede u narednim mjesecima. :)

 

 


Facebook
Instagram