Dva srebra i bronca :) – 07.12.2014. godine, “Sv. Nikola” Sisak, WA 2x18m

U nedjelju, 7. prosinca 2014. godine, u Sisku je održan tradicionalni turnir WA 2x18m „Sveti Nikola“. Natjecanje se odvijalo u dvije izmjene zbog velikog broja prijava, a streličari SK „Zadar“ nastupili su u drugoj (popodnevnoj) izmjeni.

Među seniorkama zakrivljenim lukom Klub su predstavljale četiri naše članice – Irena Stein, Ivana Sumić, Luana Blaslov i Maja Pavković.

Ivana Sumić zasluženo je pokupila srebrnu medalju odličnim pogotkom od 537 krugova!

Irena Stein je na svom drugom dvoranskom turniru zakrivljenim lukom briljirala sa 526 kruga i osvojila broncu te srušila svoj osobni rekord. :)

Maja Pavković se smjestila na 6. mjesto sa 495 krugova, a Luana Blaslov, kojoj je ovo bio prvi dvoranski turnir, plasirala se na 7. mjesto sa 472 kruga.

Svojim su osvojenim rezultatima Irena, Ivana i Maja „ispucale normu“ (prešle kvalifikacijski prag) za nastup na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske koje će se održati u ožujku iduće godine. Luana vrijedno trenira sa našim trenerom Draženom te iščekujemo njezine kvalifikacije za PH već na sljedećem, Božićnom turniru u Varaždinu 21. prosinca. :)

Naš Barba (Darko Polić) je, nakon duže pauze radi oporavka od ozljede, također nastupio na ovom turniru. Unatoč tome što nije dugo trenirao radi zdravstvenog stanja, odlično se držao u društvu jake konkurencije te osvojio drugo mjesto među veteranima dugim lukom s pogotkom od 502 kruga. :)

Nekoliko fotografija s natjecanja možete pogledati u Galeriji.

 


Facebook
Instagram