17.05.2015. – Rijeka, WA 720+OR – Ivana Sumić osvojila broncu!

DSC_0934

U nedjelju, 17. svibnja 2015. godine, naše streličarke Ivana Sumić i Luana Blaslov sudjelovale su na natjecanju WA 720 + OR koje je održano u Rijeci. To je ujedno bio i prvi turnir ove vanjske sezone na kojem su sudjelovali streličari našeg kluba. Turnir je bio obilježen sunčanim, vrućim, ali vrlo vjetrovitim vremenom, te su stoga rezultati bili nešto lošiji.

Po završetku kvalifikacijskog dijela natjecanja, Ivana Sumić smjestila se na 6. mjesto s ostvarenih 411 krugova, a Luana Blaslov na 7. mjesto s 399 krugova.  U eliminacijske borbe ulaze sve natjecateljice u kategoriji seniorki i stilu zakrivljenog luka tako da se u četvrtini finala Ivana našla u dvoboju sa Barbarom Pijom Križe (Dolenjske Toplice, SLO), dok se Luana suočila sa Najkom Tomat (Škofja Loka, SLO). Luana gubi rezultatom 6:0. Naša Ivana, unatoč vrlo jakoj konkurenciji, pobjeđuje Slovenku sa 6:4, a potom u borbi za broncu i Mirjanu Milićević (Zagrebački streličarski klub) rezultatom 6:2!

Od samog početka vanjske sezone Ivana i Luana kontinuirano treniraju uz našeg instruktora Furdi Dražena te iz treninga u trening podižu svoje rezultate, motivacije im definitivno ne nedostaje! Stoga je i bilo očekivano da će se na pobjedničkom tronu naći jedna od njih (ili obje :) ) . Ovaj put je to bila naša Ivana Sumić, koja je opet stala uz bok streličarkama iz Slovenije, i na tome joj od srca čestitamo! Luana, uloženo vrijeme i trud se definitivno isplate, a ti si pravi primjer, motivacija i uzor svima u Klubu :)
Čestitke, cure!

Nekoliko fotki možete pogledati u našoj Galeriji!


Facebook
Instagram