15.11.2015. godine – Martinjski turnir Novi Marof, WA 2x18m

I OPET DVA ZLATA ZA SK ZADAR!

U nedjelju 15.11.2015. godine održao se tradicionalni Martinjski turnir u Novom Marofu, WA 2x18m. Ukupno je sudjelovalo oko 170 natjecatelja, iz Hrvatske i susjednih nam BiH i Madžarske, a obzirom na veliki broj natjecatelja, bili smo raspoređeni u dvije smjene, jutarnju i popodnevnu. Naša je ekipa odabrala popodnevnu smjenu te smo startali oko 13 sati.

Na ovom natjecanju naš su Klub predstavljali Darko Polić – u kategoriji seniora s dugim lukom, Marinko Vašarević – seniori sa složenim lukom, Ivana Sumić i Maja Pavković – seniorke sa zakrivljenim lukom i naš pomladak Roko Babin sa zakrivljenim lukom u kategoriji djece do 12 godina. Roku je ovo bio prvi turnir, kojeg je dočekao s nestrpljenjem i odradio vrhunski, uz budno oko i podršku tate Tomislava :)
Unatoč dosta teškim uvjetima u dvorani – izmjene jakog sunca i naoblake i stalne promjene u osvjetljenju uz blještanje reflektora – ekipa naših streličara je dala sve od sebe i opet ostvarila vrijedne rezultate!

Darko Polić Barba je osvojio prvo mjesto i ispucao odličnih 531 krugova.
Marinko Vašarević je u vrlo jakoj i brojnoj konkurenciji ispucao 565 krugova i time se smjestio na 8. mjesto.
U kategoriji seniorki sa zakrivljenim lukom, Maja Pavković ispucala je 520 krugova što je bilo i više nego dovoljno da osvoji zlatnu medalju i osigura 1. mjesto u kategoriji, dok se Ivana Sumić smjestila na 5. mjestu sa 479 krugova.
I na kraju, naš Roko se na svom prvom turniru držao odlično, svladavši početnu tremu ispucao je 360 krugova i time zauzeo 4. mjesto! Iako mu je ovaj put medalja izmakla, Roko je odmah nastavio sa trenizima i pripremama za sljedeći turnir početkom prosinca.

Našim je streličarima ovo bio tek drugi turnir u dvoranskoj sezoni 2015./2016., nastavak priprema slijedi :)

Čestitamo svima, posebno našem Roku:) I zahvaljujemo našim „promatračima“  Tomislavu, Marku i Mariji na podršci i druženju :)

I naravno… sve u zlato!

Fotografije s natjecanja možete pogledati u našoj Galeriji…


Facebook
Instagram