10.01.2016. godine – Čakovec, FITA STAR WA 2x18m

Srebro i bronca u Čakovcu!
U nedjelju, 10. siječnja 2016. godine naši su se streličari zaputili u Čakovec gdje je održan turnir FITA STAR WA 2x18m. Natjecanje se odvijalo u dvije izmjene zbog velikog broja prijava, a streličari SK „Zadar“ nastupili su u drugoj izmjeni.

Među seniorkama zakrivljenim lukom Klub su predstavljale Ivana Sumić i Luana Blaslov, a Dražen Furdi u konkurenciji seniora zakrivljenim lukom.

Luana Blaslov je opet briljirala i ispucala odličnih 540 krugova! U napetoj borbi do samoga kraja, ispucala je identičan rezultat kao i Viktorija Sukser (PSK Zagreb). U konačnom zbroju, za ukupni poredak presudio je broj ispucanih „desetki“, tako da je Viktorija sa tek četiri desetke više odnijela zlato, a naša Luana se time smjestila na 2. mjesto.

Naša druga seniorka zakrivljenim lukom Ivana Sumić zauzela je 3. mjesto sa rezultatom od 524 kruga. Tim se rezultatom i ona kvalificirala za dvoransko državno prvenstvo krajem veljače:)

 
Naš senior zakrivljenim lukom Dražen Furdi je, nakon višemjesečne pauze u kojoj nije trenirao, također nastupio na ovom turniru u svom rodnom Čakovcu. Dobro se držao tijekom cijelog natjecanja, međutim u društvu vrlo jake konkurencije sa rezultatom od 480 krugova zauzeo je 12. mjesto.

 
Polako se bliži dvoransko Prvenstvo Hrvatske i još je nekoliko turnira prije toga tako da se u ovoj fazi sezone gotovo svakodnevno trenira i odrađuju pripreme za PH.

 
Čestitamo našim natjecateljima :)

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 


Facebook
Instagram