“Martinjski turnir” WA 2x18m, 12. studenog 2016.

Petero je natjecatelja SK „Zadar“ sudjelovalo na “Martinjskom turniru” kojeg je organizirao SK “Grebengradski streličari iz Novog Marofa 12. studenog 2016. godine. Studen i snijeg koji su obilježili čitav put do sportske dvorane u Ljubešćici nisu obeshrabrili naše streličare, naprotiv, osvježeni i radosni startali su s turnirom.

Seniorke zakrivljenim lukom (recurved bow) Ivana Sumić, Maja Pavković i Luana Blaslov – koje su se nakon dugo vremena opet našle zajedno na liniji gađanja – još jednom su nam pokazale što znači uspješan timski rad. Po završetku kvalifikacija, odličnih rezultata i razloga za slavlje bilo je napretek. Ivana je ispucala svoj osobni rekord – izvrsnih 549 krugova! Rezultat joj je osigurao i zlatno odličje! Luana se plasirala na treće mjesto s odličnih 533 kruga, a Maja je zauzela peto mjesto s ispucanih 467 krugova.

U konkurenciji seniora dugim lukom (longbow), Darko Polić „Barba“ ispucao je 471 krug te time zasluženo osvojio drugo mjesto na prijestolju. Tomislav Košta ostvario je vrlo dobrih 435 kruga što ga je plasiralo na peto mjesto.

Po jedno zlato, srebro i bronca ovaj put! No uvijek puni medalja, kako vole komentirati naši članovi.

Fotogalerija.


Facebook
Instagram