“Rujanski 2017.” STAR WA720, 17. rujna 2017. Sisak

U nedjelju, 17. rujna 2017. godine, SK „Sisak“ organizirao je natjecanje STAR WA 720 na kojem je sudjelovalo dvoje naših streličara – Igor Torić, veteran zakrivljenim lukom, i Luana Blaslov, seniorka zakrivljenim lukom.

Vrijeme kakvo se moglo očekivati u mjesecu rujnu: kišno, maglovito i prohladno. Barem što se tiče prvog dijela kvalifikacija. Natjecatelji koji su prisustvovali bili su oni streličari spremni za takve uvjete. Naši su predstavnici dobro ispucali prvu seriju – 225 krugova za našeg Igora i Luaninih 268 ispucanih krugova.
Drugi dio natjecanja iznenadio (nagradio) nas je sunčanim vremenom – oblaci su se povukli, kiša je prestala, vodonepropusne jakne i duge rukave zamijenile su kratke majice –, savršenim za ispucati pristojan rezultat.

Tako je Igor u drugoj seriji ostvario rezultat od 245 krugova, a u konačnom je zbroju ostvario 470 krugova i osvojio 4. mjesto.

Luana je ispucala odličnih 297 krugova, ukupno ostvarila 565 krugova i osvojila 1. mjesto.

Turnir kao generalnu probu – pred Prvenstvom koje će se održati kod nas 23. rujna – naši su Siščani održali u duhovitom tonu kao uvijek, a i razmazili su nas krepkim obrokom. Također, časno su obećali da na natjecanju koje slijedi, u dvoranskoj sezoni, neće biti kiše. :) Galerija.


Facebook
Instagram