“25. Veliki pehar Nikole Zrinskog” 29.04.2018. Čakovec

U nedjelju, 29. travnja 2018. godine predstavnica SK “Zadar” Luana Blaslov nastupila je na natjecanju Veliki pehar Nikole Zrinskog u Čakovcu. Organiziran od strane Streličarskog kluba Katarina Zrinski kao FITA STAR WA 2×70/50 proslavili smo 25. obljetnicu turnira. Poslužio nas je sunčan dan s malo vjetra u toplim popodnevnim satima.

Po ispucanom prvom kvalifikacijskom dijelu natjecanja Luana se smjestila na 2. mjesto s 291 krugom, dok je njena bolja suparnica Tihana Kovačić (SK “Navaho”) ispucala 293 kruga. Nakon drugog dijela kvalifikacija, naša predstavnica ispucava 298 krugova, što je sveukupno značilo 589 krugova. Tihana je također po konačnom zbroju zaradila 589 krugova te u tom slučaju presuđuje broj ispucanih desetki. Luana vodi s ostvarenih 16 desetki i osvaja 1. mjesto!

Uslijedio je izazovniji dio natjecanja – apsolutno raspucavanje (seniori i seniorke zajedno u konkurenciji, 8 najboljih). Ždrijeb je u četvrt finalu automatski spojio Luanu i Tihanu. Iz tijesne borbe kao pobjednica izlazi Tihana (6:4). Čestitke streličarkama!


Facebook
Instagram