“Tekmo slovenskega AH pokala in Alpe Adria Field Pokala-AAFCA” AH 12+12, 16.06.2018. Vrzdenec, Slovenija

U subotu, 16. lipnja 2018. godine, predstavnica Streličarskog kluba „Zadar“ Luana Blaslov nastupila je na međunarodnom natjecanju FITA Arrowhead krug 12+12 u disciplini Poljsko streličarstvo (Field Archery). Natjecanje se održalo u Vrzdencu (Slovenija) u organizaciji LK DLL Potens i Slovenskog streličarskog saveza (LZS). Osobitost turnira je vrednovanje kako za Slovenski AH Pokal tako i za Alpe Adria Field Cup (AAFC).

Vrijeme je bilo vedro i toplo, a teren pristupačan i zanimljiv s velikom ravnicom i okolnim šumovitim brežuljcima. Dašak svježine donosili su i potoci u kojima su se hladile boce vode za natjecatelje. :)

Naša je natjecateljica otvorila turnir odličnim pogotkom od najviše mogućih ostarivih 18 krugova (po meti). To joj je dalo pozitivan poticaj za nastavak natjecanja. Bilo je uspona i padova, no sve u svemu, ovo je tek drugi Field na kojem je prisustvovala; s iskustvom će rezultati rasti. Ovoga puta sveukupno 265 krugova.

Po konačnom poretku, 3. mjesto u konkurenciji seniorki zakrivljenim lukom, te 2. mjesto u istoj konkurenciji u bodovanju za Alpe Adria Field Cup.


Facebook
Instagram