Vitez Grebengradski WA720+OR

U subotu, 22. lipnja 2019. godine, naši članovi u sastavu: Darko Polić, Šime Grginović, Josip Šare i Tomislav Fabijanić zaputili su se put Novog Marofa na turnir „Vitez Grebengradski WA720+OR povodom Dana grada Novog Marofa“ u organizaciji SK „Grebengradski streličari“. Na turniru je nastupilo šezdesetak streličara iz HR i BiH.

Kvalifikacijski dio turnira započeo je u 10 sati. Vrijeme je bilo suho i sparno, a ostvareni su sljedeći rezultati:
Darko Polić Barba, veteran dugim lukom: 608 krugova – 1. mjesto
Josip Šare, senior dugim lukom: 647 krugova – 3. mjesto
Šime Grginović, senior zakrivljenim lukom: 483 krugova – 7. mjesto
Tomislav Fabijanić, senior golog luka: 519 krugova – 6. mjesto

Nakon kvalifikacijskog dijela i ručka uslijedile su eliminacije za sve one u kategorijama s četiri ili više natjecatelja. Tako se Tomislav susreo s trećeplasiranim Zoranom Velagićem iz SK „Croatia“ te se sjajnim serijama dovodi u vodstvo 4-0, no nažalost gubi rezultatom 6-4 i ne uspijeva ući u polufinale. Josip se u polufinalu susreo s Dariom Maroševićem iz SK „Kuna“ iz Pakraca i vodi rezultatom 5-1. Međutim, radi nagle promjene vremena – jake kiše i vjetra te nadolazećeg grmljavinskog nevremena – turnir se morao otkazati iz sigurnosnih razloga.
Medalje su podjeljene na osnovu rezultata kvalifikacija. Zlato i bronca za SK „Zadar“! Čestitamo Josipu i Barbi!
Također čestitamo Tomislavu na uspješno odrađenom prvom turniru! Nadamo se da je nastup dobra motivacija za daljnje napredovanje te da mu ovaj turnir neće biti zadnji. Nadamo se da će inspirirati i ostale članove našeg Kluba za sudjelovanje na natjecanjima.

Čestitke svim streličarima SK „Zadar“ :) Do sljedećeg puta!


Facebook
Instagram