O klubu

Streličarski klub „Zadar“ osnovali su 10. ožujka 2010. godine u Zadru naši Dražen Furdi i Darko Polić “Barba”. Punu afirmaciju i početak aktivnog rada započeli smo već kroz nekoliko mjeseci, a u rujnu iste godine započinjemo i sa sudjelovanjem na natjecanjima. Primarna djelatnost Kluba obuhvaća okupljanje djece, mladeži i odraslih osoba koje se žele baviti streličarstvom, provođenje sportske obuke i sportske pripreme članova u streličarstvu, sudjelovanje u sportskom natjecanju u streličarskom sportu, poticanje stručnog usavršavanja sportaša, trenera i drugih osoba od značaja za djelovanje Kluba, suradnja s drugim sportskim udrugama koje podržavaju ciljeve udruge i poticanje mladih na bavljenje sportom.

Klub trenutno ima preko 40 članova i broj članova kao i osoba zainteresiranih za streličarski sport konstantno raste. Među članovima Kluba jaka je želja za radom sa mlađim dobnim kategorijama te se nadamo da ćemo biti u mogućnosti naš natjecateljski kadar u skoro vrijeme pojačati sa kadetskim ekipama i ekipama mlađih dobnih kategorija do 14 godina starosti.

Osim natjecateljskog dijela, Klub njeguje i rekreativno gađanje lukom i strijelom za sve zainteresirane, bez obzira na spol i dob.

Zahvaljujemo Vam što ste svoje vrijeme podarili pregledu naših stranica i pozivamo Vas da nam se javite i okušate u gađanju lukom i strijelom:)

Na kartici “Dokumenti” Vam donosimo tablice s nastupima i ostvarenjima naših streličara te rekordima koje drže članovi SK Zadra.